Ne propustite glazbenu večer u Laubinom vrtu

Ne propustite glazbenu večer u Laubinom vrtu

Lauba

U vrtu Laube – Kuće za ljude i umjetnost u četvrtak, 23. srpnja 2020. od 20 sati posjetitelje očekuje svojevrsni ljetni oproštaj od vreloga Zagreba.

U prekrasnom i mirnom Laubinom ljetnom vrtu ovoga četvrtka kroz svijet glazbene umjetnosti publiku će provesti Elma Burnić, vokalistica zagrebačkog Filmmusicorkestra.

Elma Burnić, inače arhitektica, poznata je zagrebačka kantautorica ovjenčana domaćim i inozemnim glazbenim nagradama za svoje autorsko i interpretativno stvaralaštvo u brojnim glazbenim projektima. Svojom energijom i senzualnošću interpretacije, ali i autorskim radom Elma plijeni pozornost samostalnim projektima i nastupima s matičnim bandom Filmmusicorkestra. Filmska glazba, jazz-sevdah, Brazilian jazz ili pak posljednji samostalni projekt Elma pjeva Jadranku (Stojaković) čine Elmin glazbeni izričaj koji donosi pjevajući na 11 svjetskih jezika. Uskoro će svjetlo dana ugledati i Elmin novi singl “Svjetluca mirno more” koji će se naći na njezinu albumu prvijencu u izdanju Croatia Records-a. “Svjetluca mirno more” svoju premijeru imat će na ovogodišnjem Šibenskom festivalu šansone.
Elma Burnić Lauba ljetni vrt