Najavljene dvije nove romantične komedije s Reese Witherspoon u glavnoj ulozi

Najavljene dvije nove romantične komedije s Reese Witherspoon u glavnoj ulozi

Nakon što je u posljednje vrijeme radila na tri vrlo uspješna projekta, „Big Little Lies“, „Little Fires Everywhere” i “The Morning Show” Reese Witherspoon uskoro o ćemo opet gledati u novim projektima

„Your Place or Mine“ i “The Cactus” novi projekti Reese Witherspoon

Nakon što smo je dugi niz godina gledali i romantičnim komedijama, Reese Witherspoon popratili smo u tri vrlo uspješne dramske serije, a sada je najavila dvije nove romantične komedije „Your Place or Mine“ i “The Cactus”. Osim što će biti u glavnim ulogama, u suradnji s Netflixom, Reese Witherspoon zadužena je i produkciju.
Reese Witherspoon, „Your Place or Mine“, “The Cactus”, Netflix, serija, romatična komedija, eclectic, eclectic.hr
“Your Place or Mine” prati živote dva najbolja prijatelja čiji se životi mijenjaju kada jedan od njih odluči slijediti svoj životni san, a drugi ostaje paziti na njegovog sina. Film se temelji  na originalnom scenariju Aline Brosh McKenna, koja je napisala scenarij za "The Devil Wears Prada".
 
“The Cactus” zasnovan je na istoimenom bestseler romanu Sarah Haywood. Usredotočena je  na neočekivanu trudnoću žene u dobi od 45 godina, zbog čega ona preispituje strukturirani život koji je stvorila za sebe. Zatim kreće na nekonvencionalno putovanje prema ljubavi, obitelji i uči prihvaćati neočekivano.