Kristen Stewart glumit će princezu Dianu u filmu "Spencer", Pabla Larraína

Kristen Stewart glumit će princezu Dianu u filmu "Spencer", Pabla Larraína

@dianaicons / @kristenstewartx

Spencer, djevojačko prezime princeze Diane i naziv novog filma, obuhvatit će tri dana koja je Diana provela u Norfolku na imanju kraljevske obitelji za Božić dok se suočavala s pitanjima o svom braku i mjestu u britanskoj kraljevskoj obitelji.

„Spencer“ novi film o princezi Diani

Pablo Larraín čileanski je redatelj koji je postao poznat u Hollywoodu nakon što je 2016. godine režirao film „Jackie“, biografski film o Jacqueline Kennedy s Natalie Portman u glavnoj ulozi.
 
„Naopaka bajka“ naziv je kojem je redatelj opisao nadolazeći film o princezi Diani, a u glavnoj ulozi bit će Kristen Stewart, najpoznatija po ulozi u filmu Sumrak saga.
 
"Kristen je jedna od najboljih glumica ovog vremena", kazao je Larraín za Deadline.  Kristen može biti mnogo stoga, može biti i vrlo tajanstvena i krhka, a u konačnici i vrlo jaka, što nam treba. Kombinacija tih elemenata natjerala me da razmišljam o njoj. Način na koji je reagirala na scenarij i kako se približava liku, lijepo je vidjeti. Mislim da će ona istovremeno učiniti nešto zapanjujuće i intrigantno. Ona je ta sila prirode. "
Kristen Stewart, princeza Diana, film, Spencer, Pablo Larraín, Steven Knight, film o princezi Diani, eclectic, eclectic.hr
Scenariji za film napisao je Steven Knight, poznat kao autor serija „Taboo“ i „Peaky Blinders“.
 
Radnja filma odvija se u prosincu 90-ih godina kada se princeza Diana suočila s krahom kraljevskog braka.
 
Usprkos negodovanju fanova zbog izbora glavne glumice, od tim koji čine redatelj Pablo Larraín i scenarist Steven Knight očekujemo mnogo. Film bi se trebao početi snimati početkom 2021. godine.