4 lagane serije za dobro raspoloženje

4 lagane serije za dobro raspoloženje

cure bez love

S dolaskom kiše, vjerojatno ćete ovaj vikend ipak provesti kod kuće. Kako vam loše vrijeme ne bi uzrokovalo i loše raspoloženje, donosimo vam 4 serije koje će se pobrinuti za dobro stanje uma.

Stoga smo za vas odabrali 4 serije (komedija) koje će vam umanjiti stres svakodnevne rutine i stvoriti dobro raspoloženje.

Serija 'Mlađa'

Novi projekt Darrena Stara, kreatora kultne serija "Seks i grad", o 26-godišnjoj djevojci koja traži posao u izdavanju, ali njezin je trud uzaludan. Činjenica je da Liza Miller uopće nema 26, već nešto više od 40 godina. 15 od kojih je posvetila obitelji, ali ostala je bez svega kad ju je napustio suprug. Liza se odluči na ozbiljan korak i iz predgrađa seli u New York svojoj prijateljici. Dok traži posao, ona shvaća da je zaustavlja njezina stvarna dob i prisutnost takve pozadine. Tada odlučuje lagati o svojim godinama, što joj je davalo mogućnost da postane asistentica u jednoj od izdavačkih kuća. Od ovog trenutka, život Lize postaje pun zabave, mladića i novih prijateljstava koja joj otvaraju vrata potpuno novog svijeta.

Serija 'Cure bez love'

Jedna od rijetkih serija koja povećava samopoštovanje, raspoloženje i želju za stvaranjem. Serija "Cure bez love" govori o dvije konobarice od kojih je jedna, Caroline, u prošlosti bila milijunašica. Zbog financijske prijevare svog oca izgubila je bogatstvo i bankrotirala. Srećom, pojavila se prilika da se zaposli u njujorškoj zalogajnici, gdje upoznaje svoju buduću prijateljicu, cimericu i poslovnu partnericu Max. Djevojke zajedno očekuju avanture u trajanju od 6 sezona u kojima je bilo mjesta za neugodne situacije s momcima, poslovnim dogodovštinama i životnim lekcijama. Serija je što je moguće bliža stvarnosti, što će pomoći da svoju na prvu bezizlaznu situaciju sagledate iz drugog, pozitivnijeg, ugla.

Serija 'Odvažne'

Priča koja će se svidjeti ljubiteljima svijeta sjaja. Serija "Odvažne" govori o tri neovisne djevojke koje žele graditi karijeru u jednoj od najpopularnijih sjajnih publikacija u Sjedinjenim Državama. Usput, inspiracija za seriju bili su urednici časopisa Cosmopolitan. Ako tražite zamjenu za seriju Seks i grad, onda će Odvažne biti odlična alternativa. Međutim, dok je u kultnoj seriji 90-ih glavni fokus bio na odnosu muškarca i žene, u seriji "Bold" fokus se preusmjerava na osobna dostignuća žena u njihovoj karijeri i akutna socijalna pitanja, poput seksizama, rasizama i istospolne veze.

Serija 'Russian doll'

Jedna od najboljih novih serija na Netflixu, koja je slična zapletu filma "Beskrajni dan". U seriji Russian doll u središtu zapleta je Nadia, cinična žena iz New Yorka, koja svaki dan živi svoj rođendan, na kraju kojega umire. Pokušavajući otkriti što joj se događa, Nadia će preispitati sve dijelove svoj fizičkog i mentalnog postojanja. Teško je opisati genijalnost ove serije te vam svakako savjetujemo da je pogledate jer će vas oduševiti.